Expert on Renata Sopek? She needs your help. Add biography, facts, photos, videos along with any other details about Renata Sopek, like tattoos, hook-ups or relationships.

Renata Sopek

Renata Sopek
Renata Sopek Atraktivna voditeljica popularnost je stekla proglašenjem za najseksipilniju Hrvaticu. Ipak, svojim je radom na Televiziji, Renata Sopek dokazala kako je mnogo više od ljepotice.

DETAILS

3 Thumb it up Thumb it down

+ Add to my chicks

4266 Views

Renata Sopek Atraktivna voditeljica popularnost je stekla proglašenjem za najseksipilniju Hrvaticu. Ipak, svojim je radom na Televiziji, Renata Sopek dokazala kako je mnogo više od ljepotice. Potvrdu statusa dobila je prezentiranjem vremenske prognoze, a potom i kao domaćica magazinske emisije "Zvijezde Ekstra", te suvoditeljskom ulogom u reality showu "Big Brother". Renata Sopek je rođena 6. svibnja 1979. u Zagrebu, a osim angažmana na RTL Televiziji, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, te vlasnica fitness centra.

Renata naglašava kako voli posao voditeljice, te ga želi i dalje raditi i usavršavati. Intenzivan radni ritam ne bi uspjela pratiti bez dobre psihofizičke pripremljenosti. Upravo zahvaljujući dugogodišnjem vježbačkom iskustvu, Renata se pokazala kao prava osoba za snimanje DVD-a s vježbama "Renata Sopek: U dobroj formi" u kojemu će vas uputiti u vježbi koje izvodi svaki dan, kako bi ostala zdrava i fit.

Za sebe kaže da su joj tvrdoglavost i iskrenost mane, a kod drugih ljudi najviše joj smetaju licemjerje, dvoličnost i labilan karakter. U slobodno vrijeme rado čita knjige i posjećuje teretanu, a godišnji odmor voli provoditi na mjestima gdje može pronaći mir i tišinu. Zato osim morskih plaža, Renata ljetne mjesece provodi i u planinama. Dodaje kako nije rob modnih trendova i da ne pati za hvalospjevima kritičara. Tvrdi i kako puno jede, ali jede zdravo i puno vježba.

S obzirom da joj se dosad u životu ostvarilo sve što je poželjela, ne treba sumnjati kako ćemo u budućnosti Renatu gledati i u nekim potpuno novim TV ulogama.

Renata Sopek on the Web

Renata Sopek Buzz